Přidat odpověď
Vzhledem k tomu, že tuto hru jsem zažil a znám její podstatu, tak si myslím jedno: Zbytečně to tady nafukujete a demonizujete. Fakt je, že dnešní dospívající se neumi k práci ani postavit, natož něco zodpovědně dělat. Je pak na snadě, že když něco po "puberťákovi" chce a dotyčný musí dodržovat pravidla, tak se mu nechce. No a nejsnadnější cesta, jak manipulovat či se někomu "pomstít" je přes rodiče. Takže potom umírá hlady, žízní a možná i pod kopyty žížal...
Nís se nikdo neptal, že musíme něco dělat a makali jsme jako šrouby. Když se nám něco nelíbilo, tak mě děda buď vynadal nebo přetáhnul a makal jsem. Dnes je mi 37 a rozhodně nemám pocit, že bych byl trýzněný či jinak oslabený nutností vykonávat běžné práce spojené s pobytem na vesnici. Raději zvolte jiné téma, nad kterým můžete polemizovat. Tady bych to neviděl vůbec tragicky. Naopak, ještě bych jim přidal práci, ať vědí, jak je těžké si vydělat na kus "žvance".
Už jsem se nemohl nad vaší tryznou na to dívat, proto jsem napsal. Vše pod jménem své ženy (nemám profil) MILAN
Předchozí