Lízo,
já si to taky dokážu představit, v jiném domě s jinou zahradou....ale tady u sebe prostě ne. Psala jsem, do baráku nechci cizí děti kvůli psům, a na zahradě nemám, s čím by mohly cizí děti pomoci, protože....zalévat není co (i já na ten jeden záhon kašlu) a často ani čím (protože vodu ze sudu mi plýtvají vlastní děti a když ne, tak ho vypustí manžel, aby nepřetekl
), sklízet ze stromů je nenechám kvůli možnému pádu (s tím máme problém i u vlastních dětí, vždy jen chvilku "na vyzkoušení", musí se ze žebříku (přímo ze stromu to nejde) a i tak dosáhneme jen na nejnižší větve, děti většinou nemají šanci
). Co je potřeba udělat, je zbavit se džungle kolem plotu, jenže ta zase potřebuje srp a krumpáč (dva dospělí jsme za jedno odpoledne zvládli úsek asi 5 m, fakt je to dost dřina
), což prostě cizím dětem nesvěřím...No a sekačku máme elektrickou, takže tam jsem zase přehnaně opatrná i u vlastních dětí
. Fakt nevím, co by tu cizí děti mohly dělat, pokud by se tedy netrefily do chvíle, kdy potřebuju oškrábat ty brambory, které bych jim tedy před ten dům přinesla
.
Navíc já rozhodně nejsem mistr improvizace, takže se obávám, že ve chvíli, kdy by na mě někdo s něčím takovým přišel, tak mě nenapadne vůbec nic
.