Přidat odpověď
Tak já ji měla - ale bylo to z infekce - možná to je jedno. Každopádně plíseň se léčí dlouho, protože se musí čekat, až nehet odroste. Každopádně odstříhla si kus nehtu s tím, že se to pošle do laborky, aby se zjistilo, co na to. Ale řekla mi, že to trvá dlouho a navíc ta plíseň se prý může vyvíjet a po čase zase bude na jiné úrovni a ten lék, co na to dostanu, nebude působit.
A měla idiotský nápad - servat mi ty nehty - nerealizovala to, jen navrhla. Podívala jsem se tak, že už to nezopakovala a já jí jen řekla, ať na ty moje hnusný nehty moc nesahá krom toho ustřižení vzorku, že by to nezůstalo bez následků.
No, ale poradila - na jednu ruku jsem dávala tea tree /nebo jak se to píše/ olej, na druhou taky s tím, že až přijdou výsledky a bude mast, tak jedna zůstane u současný léčby a druhou budu léčit přípravkem od nich. Na to nedošlo, než přišly výsledky, bylo vidět, že olej zabírá. Ale na nohou to jde pomalu, nehet na noze roste o polovinu pomaleji než na rukách - manžel měl plíseň na nehtu palce u nohy, nevím proč, mazal olejíčkem plus jsem koupila něco v lékárně. Je vidět, že to funguje. Ale počítám, že třeba na kožním udělá i rozbor krve a nebo pošle na rozbor.
Předchozí