| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem z vesnice a i když tu nějaké děti jsou,tak každý si tzv. hraje na svém písečku.Takže nějaké hlídáni si dětí navzájem nehrozí.Mám tu sice mámu a ségru s malou neteří,ale víte jak to je,co si chcete pořád povídat,když je vidíte často.A navíc,já potřebuji jiné lidi.Dřív jsem pracovala s lidmi a těď jsem stále sama a většinou jediná dospělá společnost je můj manžel.Ten by i děti pohlídal,ale víte,jak je to s chlapama.
Ke cvičení musím říct toto-s trenérem by se mi cvičit líbilo,ale nejsou na to peníze.Cvičila jsem doma Jillian Michaels,ale potom malého strašně bolelo břicho a navíc,najít si tu chvíli je dost nadlidský výkon.Malá (2a3/4 roku )vstává ráno kolem 7h a usíná ve 21h,přes den nespí a malý (6m) ten spí tak 2x20min přes den.A večer,když uspím dceru,jdu kojit,usne u prsa a já ho přenesu k sobě do postele a musím jít hned spát,protože jinak je během chvíle vzhůru.To samé v noci,jak vylezu z postele,hned je vzhůru.Přes den teď pije i po 1,5h a jak ho položím do kočáru,tak ječí jako siréna.Doma se taky nezabaví,musím bavit já nebo nosit.Takže cvičit je u nás dost složité,když už to jde,tak zrovna dcera chce to a tohle nebo se po mě válí,lehá si na moji cvičební podložku apod.
A rifle si právě v této velikosti kupovat nechci,chci zpět svoji o 17kg lehčí váhu.Po prvním těhu jsem zhubla během chvíle,ale to jsem nekojila a v 8 měsícíci dcery jsem šla do práce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.