Přidat odpověď
Nevim kam to zaradit , jedna se o typicky problem na piskovisti.
Odpoledne jsme byli u jezera, holka s kamaradkou hned hups do vody, a syn 2,5 let se usadil do pisku a delal babovicky. Prisel jiny chlapecek s dedeckem , vzal si nasi lopatku a taky se hrabal v pisku. A tu si to prihasila slecna , asi taky kolem 2 let , vzala mu lopatku a sbirala dalsich 5 lopatek . Ten druhy chlapecek vyklidil pole. Ja slecne odebrala vsechno krome jedne lopatky a pravila ze si muze hrat ,ale veci jsou nase a nemuze u sebe mit vsechno. Nabrala pisek a hodila to na myho mladyho. Ja ji napomenula. Pak jeste jednou. Po treti mu hodila plnou lopatku do vlasu a na oblicej, tak jsem zarvala at toho necha. To konecne zaslechla maminka, priloudala se z dalky asi 20 metru , pohrdlive koukla a odvedla si dceru. Aspon ze se nezacala hadat.
Doma manzel pravil ze to jsou jen deti.
Muj syn loni 2 x zkusil hodit sestre pisek na hlavu, ja to zatrhla a hned si odvykl. Premyslela jsem o moznem reseni takovych problemu.
a) Vyklidit pole a trcet doma.
b) Chodit po cele plazi, ptat se kazdyho ci je to dite a zda by mu laskave domluvili, pokud uz to cigarko dokourili.
c) Pokusit se totalne neagresivni dite premluvit aby to oplatilo.
Předchozí