Přidat odpověď
No tak do toho bych nešla nai za zlatý prase. Croque-en-bouche je hrozná sfině.
Občas se nepovede odpalované, ale to se ještě dá.
Krém se nesrazí, když dodržíš stejné teploty surovin.
Ale pekelná je ta konečná konstrukce.
Lepení čokoládou je nesmysl, stačí, když se to ohřeje, a celá paráda sletí. Proto se to lepí karamelem, protože ten drží fest.
Ale stejně se to občas (často) celé zbortí, pokud to chceš fakt páchat, tak si sežeň pevný tubus z plastu nebo kovu nebo tak něco - ten papír to pravidelně neunese, stačí, aby trochu navlhl krtémem a celé to řachne.
Krásný videonávod od nejlepšího cukráře, kterého tu v Praze znám, najdeš na Metropolitní cukrárně -Roman Vích - karamelová pyramida.
A jak si představuješ transport? Tohle se dá leda nést v ruce nebo vézt na servírovacím stolku, do auta to nedáš, to by se rozpadlo, fakt to nijak extra pospolu nedrží.
Ale na Tvém místě bych se na to fakt vykašlala.
Předchozí