Přidat odpověď
hlavně si dobře zorganizuj práci a počítej s tím, že kuličkypo cca 4 hodinách začnou odpadávat, jak karamel nasává vlhkost. takže já například pekla od 4 od rána, aby v 10 mohli předat dort.
kuličky sem pekla tak, že nejprve sem dala troubu na 220, nechala nafouknout a pak ztlumila, mě tak vyběhnou nejlíp, ale mámě vjejí troubě například ne, tam to chce stabilně. taže si to určitě zkus dopředu, takhle jednorázově to fakt nedoporučuju.
krém to chce hustší. já například dělala půl napůl žoutkový krém a šlehačku
na karamel bacha, já mm na něj pech a jsem vždycky popálená snad i na špičce nosu. jinak to chce makat fofrem a nakonec sem skončila tak, že si dělám karamel nadvakrát, potože rychle tuhne a tím přihříváním se mi začal přepalovat
Předchozí