Přidat odpověď
mám tři děti, nesjtarší měl a má problémy s jídlem, tam mu domlouvali, u toho jsem nebyla a řekli, jak máme postupovat. (pravděpodobně má AS, což s tím jídlem souvisí - na vyšetření se teprve odhodláváme - nadhodila tuto možnost psycholožka, ke které chodím s prostřední dcerou - kvůli ADHD a právě hraničnímu PAS)
Prostřední má ADHD a hraniční PAS, dost jsme měli problémy i se sebepoškozováním a psycholožka nám hodně pomohla, nejen že nám řekla, jak s dcerkou pracovat, ale i dělala smlouvu s dcerkou, mělo to určitě větší váhu, než smlouva s rodiči a i ji trošku postrašila, to se mi úplně nelíbilo, ale efekt to mělo a malá z toho trauma žádné neměla, asi psycholožka věděla, co dělá.
Nejmladší má 3 a nemluví... prvně nás čeká foniatrie a poté psycholožka - kvůli opožděnému vývoji řeči, taky doufám, že nás to posune dál.
nespecifikuješ problémy, já s dcerkou nedocházím k psycholožce nijak pravidelně, teď tedy jo - co půl rok, ale změnili jsme psycholožku, předtím jsme chodili, když jsme měli nějaké potíže, které se mi nedařilo zvládnout doma.
Předchozí