Bin,
já si hlavně nemyslím, že je jakkoli relevantní, zda souhlasím nebo nesouhlasím s tím, jak se rozhodne si to ve své rodině uspořádat kdokoli druhý.
Prostě se domnívám,že mi nepřísluší do toho strkat nos. A termín "dobrá matka" - co to prosím tě je, a kdo to posoudí, my tetky na pavlači?
Mě zase poněkud mrazí z toho, že si Ty osobuješ právo nejen to posuzovat (jak je to indiánské přísloví - neposuzuj nikoho, pokud jsi nechodil v jeho mokasínech), ale nutit k tomu i jiné lidi stylem "pokud to důrazně neodsoudíš, tak to znamená, že s tím souhlasíš a jsi taky vyvrhel". To děláš i v politice a nezlob se na mně, mně to zase připomíná to, co jsem slyšela o 50. letech a prověrkách v 70. letech - tedy naštěstí nikoli s takovými důsledky, ale z hlediska toho fanatismu "kdo není s námi, je proti nám".
Děti mám dvě, miluju je, ale když odjedou na čtrnáct dní na tábor, tak si to bez skrupulí užiju a nemám s tím žádné problémy ani výčitky.
Jo a nechat dítě s babičkou přeci není nechat ho "jen tak", nebo máš babičky takové stvůry?