| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bin,

já si hlavně nemyslím, že je jakkoli relevantní, zda souhlasím nebo nesouhlasím s tím, jak se rozhodne si to ve své rodině uspořádat kdokoli druhý.

Prostě se domnívám,že mi nepřísluší do toho strkat nos. A termín "dobrá matka" - co to prosím tě je, a kdo to posoudí, my tetky na pavlači? ~a~

Mě zase poněkud mrazí z toho, že si Ty osobuješ právo nejen to posuzovat (jak je to indiánské přísloví - neposuzuj nikoho, pokud jsi nechodil v jeho mokasínech), ale nutit k tomu i jiné lidi stylem "pokud to důrazně neodsoudíš, tak to znamená, že s tím souhlasíš a jsi taky vyvrhel". To děláš i v politice a nezlob se na mně, mně to zase připomíná to, co jsem slyšela o 50. letech a prověrkách v 70. letech - tedy naštěstí nikoli s takovými důsledky, ale z hlediska toho fanatismu "kdo není s námi, je proti nám".

Děti mám dvě, miluju je, ale když odjedou na čtrnáct dní na tábor, tak si to bez skrupulí užiju a nemám s tím žádné problémy ani výčitky.

Jo a nechat dítě s babičkou přeci není nechat ho "jen tak", nebo máš babičky takové stvůry?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.