Přidat odpověď
Binturong, hlavně útočit vždy a hlavně za všech okolností, že? Navážet se do někoho, zesměšňovat jeho názory, napadat názory ostatních. Nevím jestli má cenu něco vysvětlovat, protože ty si z toho zase vyzobeš co potřebuješ a vrazíš do druhého jedový šíp.
Tuhle diskusi jsem založila jako názorový protipól předešlé diskusi, která byla o naprosto nehlídacích babičkách. Diskusi o babičkách, které zase hlídají až do roztrhání těla. Jako v minulé diskusi nebyl brán pohled ze strany dítěte, tak v této také ne - samozřejmě má diskuse mnoho dalších rovin, které nebyly brány v potaz.
Je to docela směšné, když říkáš mně, že bych byla spokojená, kdyby děti byly dávány do kojeňáku. Nevím jestli to víš, ale odhaduju, že ano, protože jedovatý šíp je z tvé strany vždycky přesně cílen, že jezdím s matkami, které přišly o děti k soudům, jezdím dokonce i do vězení, aby dostaly matky své děti do péče, zejména matky kojící, píšu dopisy, aby nebyly děti matkám odebírány, to vše kompletně za své peníze a dělám to už deset let. Nezištně, bez nároku na odměnu. Navštívila jsem x kojeňáků v ČR a vždycky jsem tam byla s matkou, co si dítě odvážela domů. Takže fakt trefa. Ale to ty umíš, jsi příliš chytrá, aby ses netrefila. Takže můžeš mít dneska radost, podařilo se ti někoho otrávit. Máš výhru, raduj se z ní.
Předchozí