| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Binturong, hlavně útočit vždy a hlavně za všech okolností, že? Navážet se do někoho, zesměšňovat jeho názory, napadat názory ostatních. Nevím jestli má cenu něco vysvětlovat, protože ty si z toho zase vyzobeš co potřebuješ a vrazíš do druhého jedový šíp.

Tuhle diskusi jsem založila jako názorový protipól předešlé diskusi, která byla o naprosto nehlídacích babičkách. Diskusi o babičkách, které zase hlídají až do roztrhání těla. Jako v minulé diskusi nebyl brán pohled ze strany dítěte, tak v této také ne - samozřejmě má diskuse mnoho dalších rovin, které nebyly brány v potaz.

Je to docela směšné, když říkáš mně, že bych byla spokojená, kdyby děti byly dávány do kojeňáku. Nevím jestli to víš, ale odhaduju, že ano, protože jedovatý šíp je z tvé strany vždycky přesně cílen, že jezdím s matkami, které přišly o děti k soudům, jezdím dokonce i do vězení, aby dostaly matky své děti do péče, zejména matky kojící, píšu dopisy, aby nebyly děti matkám odebírány, to vše kompletně za své peníze a dělám to už deset let. Nezištně, bez nároku na odměnu. Navštívila jsem x kojeňáků v ČR a vždycky jsem tam byla s matkou, co si dítě odvážela domů. Takže fakt trefa. Ale to ty umíš, jsi příliš chytrá, aby ses netrefila. Takže můžeš mít dneska radost, podařilo se ti někoho otrávit. Máš výhru, raduj se z ní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.