Arsielo, tak já to zase chápu moc dobře - prostě jí přijde divné ho pohřbít sama, má třeba pocit, že by to měli udělat všichni společně, že by ty děti u toho chtěly být, rozloučit se a udělat mu ten hrobeček po svém....před časem nám umřel králíček a asi by mě dost mrzelo, kdyby to zvířátko umřelo v mojí nepřítomnosti a já ho nemohla ani pohřbít, nějak se s ním rozloučit....ale tady v tom případě bych křečka asi dala do krabice, pohřbila na zahradě sama a dětem bych to pak vysvětlila a mohly by mu ten hrobeček samy nějak ozdobit. My máme králíčka tady na zahradě, má tam dřevěný křížek...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.