| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes jsem akčně šla za jinou logopedkou, která taky řekla "vývojová diysfázie". Na netu toho je hodně, ráda bych ale věděla, jak to vypadá u vás, pokud s tím máte zkušenosti. Hrubá i jemná motorika v pořádku, jen řeč nejde podle "plánu".

Za dále mám dotaz - dcerka chodí do logopedické třídy, kde mi říkaly učitelky, že nemůžu chodit k externí logopedce, protože y jela podle dvou sešitů zbytečně (v tom nevidím proléma že by nedostávali peníze (nevím, od státu, od pojišťovny, od města?). Jenže k tomu všemu se přidalo i koktání, které se projevuje ve větách, ne v jednolitlivých slovech. Proto jsem se rozhodla dnes na objednání zajít k nové, externí logopedce, přeci jenom nevidím z logopedické třídy žádný kladný posun, k tomu se přidalo koktání, a je to moje dcerka, pro kteoru chci samozřejmě jen to nejlepší, ale říkám si, jestli na to nedoplatí nějak školka? Cvičíme pravidelně samozřejmě i doma. Nechci zároveň nějak popouzet školku, maminka v ní učila do posledních dní, kdy zemřela, nechci ji tam pokazit něco, co si za ty roky "vybudovala", nevím, jak to popsat. Jak to je s proplácením školky v tomto případě? Dík předem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.