právě mi přišel leták do schránky je to centrální sklad jutych klatovy mají po box na poště samozřejmě ceny jsou lákavé ale o kvalitě fakt pochybuji přesně jak píšete vydražila jsem na mimibazaru v aukci povlečení chtěla jsem samozřejmě něco pěkného domů za tu cenu jsem myslela že bude pěkné ale jak to přišlo měla jsem oči jak balony a to doslova barví to už jen na omak křivě střižené i ušité jako prase sice nejsem extra švadlena ale snad vím že když mi do konce sešití přebývá jednoho dílu věší kus tak už to od začátku šití rovnám a ten kratší lehce natahuji tam to ale vyřešili tím že ten zbylý kus prostě přeložili a nahnácali aby jim to vyšlo až ke knoflíkům no hrůza :-( látka měla být krep mám doma krepové povlečení ale tohle se tomu nepodobá ani z dálky kdyby mi to dal někdo zadarmo i tak bych na to nebyla pyšná kdybych to povlíkla je to vidět jak je to příšerně ušité hold lidi jsou takový že opravdu prodají i ten největší kus hadru jen aby z toho káply peníze :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.