Letěla jsem jen párkrát a jen v Praze mi kočárek nedali u letadla, ale až u zavazadel a ještě ne hned, což se spícím dítětem v náručí nebylo nic pohodlného, hlavně než jsme tam došli, tak to byl docela kus cesty. Už vím, proč měla jiná rodina pro tento účel manducu sebou - příště jí už taky vezmu na palubu letadla a ne do kufru.
Jinak nám kočárek nepoškodili, kamarádce ano. Obal na kočárek jsem neměla, ale kočárek jsem dala do povlaku na peřinu - esteticky nic moc, ale splnilo to funkci - povlak byl starší už nepoužívaný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.