simčo, já si dovezla vymklou češku z dovolené a manžel mě vozil na chiru - jsem plnoletá už nějaký ten pátek - máme tři děti, v práci s tím problém neměli, dělá ve státní správě, normálně mu buchli na chíře razítko na propustku a bylo nečekal tam teda se mnou, jen mě odvezl a já mu pak zavolala a zase dojel, ezitím byl v práci.. ale i kdyby tam se mnou čekal, což původně chtěl, že mě bude vozit na ozíčku, tak by s tím problém nebyl
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.