Neumím na to odpovědět. Je mi už 40. Přes 20 let s manželem, z manželství byla z mnoha důvodů o kterých nebudu mluvit totáloně flustrovaná. Pak se stalo to, co bych nikdy nevěřila, že se může stát. Zamilovala jsem se do ženský, ona je lesba, já se za ní nepovažuju. Už jsme spolu 2 roky a cítím se maximálně spokojená,štastná, nic mi nechybí, rozumíme si po všech stránkách.....necítím se jako lesba.....jiné ženské mě nikdy nevzrušovaly a nevzrušují..... jen ona....je klučičí typ....Ted mě nevzrušuje vlastně nikdo, jen ona......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.