Mě se doktoři docela strefili, odhadovali velké děti okolo 4kg a byli 3,9 a 4,2 kg.
Ke konci mi už odhad váhy nedělali, ale dělali mi odhad délky těhotenství podle naměřených délek kostí a to si myslím, že je nejlepší. Jak jsi na tom ty? Mi říkali vždycky odhad věku podle stáří o dva týdny více než byl týden těhotenství podle ms i ultrazvuku na začátku těhu což znamenalo, že má míry nad průměr tedy i váha bude víc než je průměrná porodní váha 3500g.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.