Přidat odpověď
Kudlo, prznění ovce je trestný čin. Prostituce se dá zahrnout do soukromých sexuálních aktivit, pokud na ni není napojena další trestná činnost a to je věc policie.
V případě, že tedy dětem nevštěpuješ vzory a ani samy nemají tendence se s nějakými svými vzory ztotožňovat, nechápu, čeho se děsíš.
Jinak já jsem si naopak jistá, že prostitutky jsou docela normální ženy, často dost vzdělané a se slušným rozhledem. Trpíš předsudkem.
Bordely a jiné instituce podobného druhu mně neuvádějí v nadšení, to je fakt, ale aby někdo určoval morálku jedněm a druhým totéž toleroval, mi přijde zcestné.
Pokud je tam učitelka dobrovolně a třeba tím i se souhlasem manžela zachraňuje nějaký rodinný průšvih, nebo je dokonce svobodná, nemyslím, že by bylo vhodné do toho strkat nos a naopak totéž např. tolerovat tatínkovi dítěte v téže třídě, který tím může ohrožovat klid a pohodu rodiny.
Na tatínka ovšem nemáme žádné páky a tak neuvidíme výsledek našeho činění v podobě jeho ponížení. Ten by se možná i někomu vysmál a možná by ho i nějaká část tatínků podpořila poplácáním po zádech.
Za další a v neposlední řadě - práskat se nemá a to se nevztahuje na ohlášení trestného činu - jako je třeba domácí násilí, týrání dětí a jiné. Tady se kupodivu podezřele často najde "mlčící většina".
Předchozí