| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, prznění ovce je trestný čin. Prostituce se dá zahrnout do soukromých sexuálních aktivit, pokud na ni není napojena další trestná činnost a to je věc policie.

V případě, že tedy dětem nevštěpuješ vzory a ani samy nemají tendence se s nějakými svými vzory ztotožňovat, nechápu, čeho se děsíš.
Jinak já jsem si naopak jistá, že prostitutky jsou docela normální ženy, často dost vzdělané a se slušným rozhledem. Trpíš předsudkem.

Bordely a jiné instituce podobného druhu mně neuvádějí v nadšení, to je fakt, ale aby někdo určoval morálku jedněm a druhým totéž toleroval, mi přijde zcestné.
Pokud je tam učitelka dobrovolně a třeba tím i se souhlasem manžela zachraňuje nějaký rodinný průšvih, nebo je dokonce svobodná, nemyslím, že by bylo vhodné do toho strkat nos a naopak totéž např. tolerovat tatínkovi dítěte v téže třídě, který tím může ohrožovat klid a pohodu rodiny.

Na tatínka ovšem nemáme žádné páky a tak neuvidíme výsledek našeho činění v podobě jeho ponížení. Ten by se možná i někomu vysmál a možná by ho i nějaká část tatínků podpořila poplácáním po zádech.

Za další a v neposlední řadě - práskat se nemá a to se nevztahuje na ohlášení trestného činu - jako je třeba domácí násilí, týrání dětí a jiné. Tady se kupodivu podezřele často najde "mlčící většina".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.