| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
my začali školní rok dobře,tak doufám,že to oboum vydrží. Vašík má letos i němčinu, a zatím ho to baví a já si můžu opakovat to co jsem kdysi uměla. ~t~
Mají na ní učitele a myslím,že na něj udělal dobrý dojem.
V práci pořád moc práce. Začátkem září jsem byla i v sobotu. V pátek jdu s obouma na rovnátka. Vašík na kontrolu po třech měsících a Týnka na otisky. Bude nosit sundavací na přední zuby, kde má velkou mezeru.
Verun, chodíme k Obermajerový. Pak je tu snad Ryjáček.
Maruško nám řekla doktorka,že mají stát 750 KČ. U Vašíka jsem dávala 500 Kč před 3 roky. Kroužky jsem zrušili aerobik a místo toho má výtvarku. Vašík bude chodit na modeláře a uvidíme kdy bude mít kytaru.
O víkend začneme dělat Vašíkovi topení, je už nevyšší čas,aby mu tam nebyla zima. A další týden předěláváme schody. Jsem řekla,že v tom bordelu nebudu,že odjedu s dětmi na Stochov na posvícení.
Mějte se ahoj

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.