ahoj maminy jsem už sedm let se dvemi dětmi na mateřské jsem už totalně vyčerpaná , nenaplněná a porad ve stresu. Do toho ještě přibyly každodení bolesti hlavy a totální unava. Příjde mi že každy den nic nedělam jineho než doma uklízím , vařím, a dětem dělam taxika.
![~q~](/g/s/18.gif)
To jeětě bydlíme na vesnici, kde bez auto člověk neuděla nic, kde rozvažím děti do školek na krozžky jezdim na nákupy atd, ve vesnici nikde nikdo žadné kamardky a vesnice pristehovalce moc nebere(spise se druzi rodaci). Manžel je v praci, pak prijde naji se, vykoupe se a sedne k pc a ja do vecera beham opet kolem detem
![~b~](/g/s/27.gif)
kdyz jsem mu rekla ze mi doma nepomuze s nicim tak mi bylo receno on chodi do prace ja mam deti. Nebo kdyz si postesknu ze mi je tu smutno , ze tu nemam budoucnost ze jak to budeme delat dal kdyz bych chtela do prace kdo bude rozvazet deti kdyz babicky nefunguji , tak jen odpovi ze si porad stezuju a jsem nespokojena . On tu mam rodinu , ja ji mam na druhem konci takze jsem tu jakoby sama sice manzel vydelava dost slusne, ale prijde mi od te doby co zacal vydelavat se stal z neho tak trochu sobec
![~q~](/g/s/18.gif)
nic semnou neresi a uz jen rika fakta kde co jak bude ,,, pripadam si opravdu jak sluska a domaci putka taky nechci byt
![~a~](/g/s/26.gif)
spise nejde o radu ale spis si postezovat a vylit srdicko