| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty,

kde v tom vidím otáčení?

Třeba v tom "utírání zadku a sedění doma kvůli dítěti do smrti", o takovém chorobném počínání nikdo z nás nemluvil a ani to asi neměl na mysli.

S tím zajitím do kina - když to máš třeba jako já, která jsem nebyla ochotná ani při dětech vzdát se své profese a snažila jsem se a snažím se ji dělat v takovém rozsahu, jako bych chodila normálně do práce, tak to znamenalo, že dokud byly děti malé tak, že nechodily do školky, tak jsem se přes den věnovala jim a po večerech a nocích práci, teď je to tak, že jsou přes den ve škole, takže se jim věnuju od brzkého odpoledne a ten zbytek do těch cca 8 hodin musím nahnat večer, tudíž to kino se do toho sice vtěsnat dá, ale je potřeba o tom hodně přemýšlet, nebo je člověk tak utahanej, že na kino nemá náladu.

Je to o prioritách, mně se podařilo (snad) nešidit dvě věci - děti a práci - ale oboje je to časově tak náročné, že jsem nutně musela na čas omezit jiné věci (což mi specielně u toho kina nevadí ani trošku a u těch jiných věcí to beru tak, že je to teď potřeba a o to víc se těším na to, až se tam někdy dostanu)

"Moje finanční pohoda začíná zhruba na sto tisících měsíčně a dokud jí nedosáhnu, budu se pokládat za socku." ~t~~t~~t~ tak to budeš "socka" (nemám to slovo ráda, ale použila jsi ho sama) patrně do smrti a já taky, ale já si ve finanční pohodě připadám s MNOHEM nižším příjmem. Myslím si, že kdo je ve finanční nepohodě, že nemá sto tisíc a připadá si kvůli tomu jako socka, tak buď neumí hospodařit, nebo pro něj něco, co není patřičně drahý, není ten pravej zážitek, což tedy musím upřímně říct, že nechápu a jsem ráda, že to mám JINAK. ~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.