ahojky
Vladi bydlíme hned za řeznictvím nahoru do ulice.
Jirka se hned skamarádil,pořád lítá venku,jak se udělalo hezky,jen dneska tu leje a v rakovníku prej nic,tak to se mi teda nelíbí,že rakovník má výjimku a tam jako pršet nebude a v lužný jako jo!!to si teda jako budu stěžovat
nějak nic víc nevím,zítra jedu na nehtíky,po stěhování dostaly zabrat.
včera jsme objednali uhlí,zatím jen 20 mettráků,nevěděli jsme kolik se vejde do sklepa,to prašulky lítaj,hnedle 7tisíc
dneska jirka do školy 350,-,katka na nějaký testy 700,-ta mě teda už stála peněz ta ekonomka,no to moc pozitivní zprávy nejsou Máni,tak aspon jedna veselá historka z bydlení....no veselá nejdřív teda jsem měla až slzy v očích,ale pak jsem se tomu zasmála.jirka měl jít sám z družiny domů,už chodil i minulý týden,když jsem měla dovolenou,tak taky chodil sám,tak ho čekám,měl vyjít v 15hod,bylo půl4,třičtvrtě,pak celá a už jsem měla slzy kde je co se mu stalo,taky jsem říkala,že to bude sekec jestli je někde u kamaráda,projížděla jsem lužnou nikde nikdo a když se tak vracím tak vidím jak ho družinářka veze svým autem....ona ho zapoměla poslat...známe se,tak jsme si to vyříkali a ještě se tomu zasmály,prej se jí to ještě nikdy nestalo,tak si to na našem jirkovi prubla
jo a dneska jsem sjela po zadku schody,nesla jsem věci do špíny a nějak blbě šlápla a už jsem jela,naštěstí jen ze dvou a kecla jsem hezky na zadek
tak papapa