| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přesně toto mi udělalo RWE.
Platba se jim navíc připsala v den, kdy mi posílali vyúčtování A VĚDĚLI O NÍ. A že si ji tam nechají na další období, což je výborné, aspoň mám předplaceno a hlavně – o nic nepřijdu. Takže místo doplatku 300 Kč po mě chtěli další 4500 Kč. Fakt výborný nápad, pro mě znamenal maličkost – 2 platby v měsíci.
Celý následující měsíc ze mě dělali debila na infolince, že prý je to v pořádku, správně a vůbec super, a navíc o nic nepřijdu.

Na závěr měsíce jsem měla všeho plné zuby a chtěla podat reklamaci. Jenže madam na infolince nevěděla, jak to napsat, a že to po telefonu podat nejde.
Tak jsem se vykašlala na reklamaci, hlavně mi došlo, že je poslední den v měsíci – šance podat výpověď.
Tak volám znovu, že chci podat výpověď. A prej "nechcete to nejdřív reklamovat?".
Říkám, že klidně, ale musejí to vyřídit do 15h, jinak podávám výpověď.
Jenže "máme tu i jiné reklamace, to nestihneme, a proč jste ji nepodala dřív?".
Tak říkám "oukej, chci podat tu výpověď".
A znova "a nechcete zkusit tu reklamaci"? Jako u blbejch. S infolinkou RWE jsem ztratila za celou hezkých pár hodin a bylo to úplně k ničemu. Jsou tam papoušci, které nehrávají, a nesmějí pustit ani chlup.

Takže jsem běžela na jejich pobočku (jestli je to tvůj případ, a jestli se k tomu rozhodneš, tak bacha, je jich strašně málo, ale například pražská je otevřena i v sobotu - bacha, končí měsíc) a podala výpověď.

Peníze, které ze mě vytáhli, a které si chtěli syslit celý rok až do dalšího července, mi vrátí za 2 měsíce ~5~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.