Přidat odpověď
Rakkaus,
nevim, jestli kdyz nejis maso, jak jis omacky. Ale my taky u jidla s omackou vystacime s troskou masa, je tam spis pro ozdobu, i kdyz vim, ze puvodne to bylo obracene, tak mi stejne prijde zbytecne ho tam dat vic. A co vim, tak dalsi zminovane jidlo bylo rizoto, tam maso nemusi byt vubec, kdyz na to prijde, ale zase tam ho trochu nacpu pro lepsi pocit, nevim. Ja vlastne delam totwz, co bylo v te diskuzi, jen ta kurata mam dve, protoze je nas sest. Mam na dva dny polivku, z kostricek rizoto, kridla jako jedno tedple jidlo jen pro sebe a z prsou treba vydusim maso k bramborum s mrkvi nebo s jinou zeleninou a je tam jen trocha pro kazdeho, protoze zaklad je ta zelenina, nebo dvoje prsa, to mam dvakrat do wrapu pro vsechny a kdybych to udelala na paprice, tak taky bohate staci. No a ctyri stehna nam donedavna take stacila, kdyz se upekla, protoze holky stejne vic jak pulku nesnedly. A neni to o tom, ze nemam na vic, ale prijde mi proste zbytecne do techto jidel vic masa cpat.
Takze bez ohledu na predschozi diskuzi, jedno kure pro tri lidi na tyden mi pod hranici normalu neprijde.
Předchozí