| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tylity,
já myslím, že i babičky jsou dospělý ženský a měly by být schopny svým dětem říct, pokud byla překročena hranice jejich ochoty/schopností/elánu. To zaprvé. Já se přiznám, že moc nesoucítím s lidma, kteří se samým hrdinstvým strhají, protože je jim "blbý" se normálně ozvat, notabene v situaci, kdy mají komu říct a lze to řešit. Fakt mne berou čerti, když na pět upřímně míněných otázek "jsi OK?" člověk dělá janošíka a hrdinu a pak si bokem stěžuje.
Druhá věc je, že není přece hlídání jen ve formě "hodit na babku všechno a nechat ji v tom plácat". Dá se uvařit předem, nachystat dětem jídlo, třeba i pro tu babičku, dát jim nějaký hračky a další zábavu, aby je bylo možné na část dne "odklonit" a dát babičce možnost taky si orazit.
Mně nejvíc "hlídá" babička, které je 82. Ale hlídá vlastně tím stylem, že jelikož žijem ve společné domácnosti, může si se synem pohrát kdykoli, a stejně tak ho může kdykoli poslat za mnou, když se necítí nebo chce dělat něco jinýho. Nemívá ho doma sama.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.