Myslím si, že by partneři měli respektovat, že tomu druhému něco vadí. Měli by navzájem diskutovat a přijít do jaké meze to tomu druhému vadí až do doby než najdou kompromis. Jenomže to by o tom museli mluvit.... Né že se jeden raději uchýlí k lhaní. Pokud mi nedůvěřuje, jak můžu věřit já jemu? Má opravdu smysl zůstávat ve vztahu kdy si jedna strana myslí to svoje a nechce ani diskutovat, ani ustoupit.
Tohle bylo pro mě šílené zjištění. Takový vztah kdy je jeden zamilovaný a je ochoten zkousnout alespoň kompromis a tomu druhému to nestačí je nevyrovnaný a musí jít do "kytek".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.