Ces, já pak písnu, jestli najdu příčinu. Už jsem tu párkrát psala, že mi celkem slušně funguje pro moje tělo (nemusí každýmu, někomu léky prostě sednou a fungují bezproblémově) alternativa a jsem pitomá, že jsem s tím svým nešla dřív, než jsem dostala ty léky. Pak už celkem nikdo moc neodliší, co je vedlejší účinek těch prášků a co původní "nemoc".
Tobě určitě velký problémy dělá ta ŠŽ, hormony mají návaznost na další věci v těle, to jsem si právě vyzkoušela na vlastní kůži. Já bych do toho šla komplexně...pokud se ti to nepříčí a pokud už nemáš nějaké důležité léky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.