Já jsem volila dvouletý protože: - nechtěla jsem příliš klesnout na penězích, u dvoletého jsem klesla minimálně, čili má "pracovní neschopnost" byla v rodinných financích nepostřehnutelná
- věděla jsem, že se chci brzy vrátit do práce
- po zkušenosti s předchozím dítětem jsem věděla, že déle než dva roky doma prostě nevydržím
- měla jsem se kam vrátit (nebo jsem si to myslela...nakonec se mnou vypekli a skončila jsem v úplně jiné práci)
- bývalý zaměstnavatel měl firemní školku pro děti od dvou let
- věděla jsem, že kdbych nesehnala školku, tak tchyně pohlídá
- nelituji svého rozhodnutí, do práce jsem nakonec nastoupila ještě o půl roku dřív a tím jsme výrazně obohatili rodinný rozpočet (čerpala jsem RP+plat)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.