| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jedná se o koliniku Easydent na Praze 4 - Jižní město. Začala jsem tam chodit na paradontologii, mj. tam mají dentální hygienistku, která s nimi prý spolupracuje... Myslela jsem, že by bylo fajn se tam objednat, kvůli té spolupráci (mám problém s mezizubními prostory a hrozí paradontoza), ale ta vstupní cena mi vyrazila dech. Na dotaz, proč je cena tak vysoká mi bylo zodpovězeno, že bych tam dostala kartáček a mezizubní kartáčky... Ale i tak se mi to uplně nezdá, přece jen ty kartáčky nemohou stát několik stovek??? Prý další hygiena by byla za 800 kč/hod nebo 500 kč/30 min.
Slyšela jsem obecně o nižších cenách...Otázka je, zda je i za to přiměřená kvalita..?
Sama jsem byla jen 1x v životě na hygieně za 600 kč (asi 30 min), čistila to tlakem vody, ale s čistěním mi moc neporadila (prý mám dobrou hygienu, jen ty mezizubní prostory jsou u mne huř dostupné a tím čistitelné), něco doporučila...ale nic jsem nedostala..

Za kolik a jak vám čistí hygienistky zuby, mezizubí, dávají vám kartáčky či pasty, byly jejich rady vám k něčemu?

Přece jen 1400 kč je dost.
Budu též ráda, když se ozve někdo, kdo má zkušenost s Easydent klinikou a hygienistkou tam?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.