| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak už jsem tu psala, přinesl proti mé vůli před deseti dny manžel domů štěňátko dobrmana, fenečku. Velmi maličkou, teprve čtyřtýdenní, čistokrevnou, bez papírů, bez jakýchkoliv informací o odčervení apod. - pochybuju o solidnosti chovatele...
Přesto Gerdička vypadá životaschopně, prospívá na tuhé stravě, má dobrou náladu.
V čem je problém: při hře se do nás neustále zakusuje, zoubky má ale čím dál ostřejší a stisk silnější. Roste a sílí před očima. Manžel se jí první týden hodně věnoval, vzal si i dovolenou, teď odbíhá v poledne z práce. To hryzkání považoval za hru a podporoval ji v tom.
Jenže mě to bolí, dětem může i ublížit. Tak ji to zkouším odnaučit, ale malá si to vztahuje jen na mě, do dětí kouše dál, do manžela také. Také mi provedla na zahradě podzimní řez okrasných dřevin.
Mám strach, že když nyní zůstanu se psem a dětmi 14 dnů sama, budu to těžko zvládat, budu odcházet z domu před sedmou a vracet se večer. ~e~ Jak mám fenečku vychovávat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.