Upřímně bych asi byla za "několik set tisíc" teď radši než na alimenty, které v těchto případech můžou skončit jakkoli (nebudeme si nic nalhávat). Prostě kdyby mi to nabídl a já bych si byla jistá, že mi nevadí být s dítětem sama, vzala bych to. Směšné se to zdát může, ale upřímně - kdo má dneska JISTÉ vyšší alimenty než 1500 měsíčně? Znám plno případů, kdy tomu tak není, zvlášť od tatínků, kteří podnikají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.