Kachni moc zdravím a mám radost že jsi napsala:)
s těmi křečáky tam dole s tebou moc soucítím, měla to i moje kamarádka, co má těch 5 dětiček a to je tenká jako proutek, prostě někdo k tomu má dispozice... a vím, že to dokáže pěkně bolet. Asi je dobrý si během dne častěji lehnout a odlehčit proudu krve, dlouhé sezení nebo stání je horší. Když jsi v pohybu obecně je krevnímu oběhu lépe a vleže tělo regeneruje.
Já už každý den po obědě relaxuji asi hodinu, někdy usnu někdy se jen uvolňuji.
Kamarádka mi doporučila knihu Hypnoporod a moc se mi líbí, je o úloze mysli před a během porodu, o minimalizaci bolesti, která je spojená se strachem. Taková psychická příprava. Určitě je prima si o tom přečíst já si obecně všimla, jak špatně snáším jakékoli negativní řeči o porodech a strašení. Chodím na jógu s maminkami, které čekají první a mnoho z nich mají až noční můry z obav ohledně porodu. S tím je určitě dobré pracovat a uvolňovat obavy předem. Taky mě obvykle obavy přepadaly ke konci těhu tak s tím chci pracovat už předem
.
Jinak bříško je mi přijde veliké a moc se těším na stěhování až to bude za námi. tak všem přeji hezké dny.