Přidat odpověď
Irulo, je mi to moc líto. Je mi tolik co tobě. Jsem již rozvedená. Našla jsem svého bývalého ve veřejném domě. Šok tak strašnej, že jsem málem nebyla!!!!! Dnes s odstupem času děkuji tam "nahoru", že jsem jela náhodou kolem a uviděla auto. Také zapíral, že se koukal jen na striptýz atd. jen samé výmluvy. Nakonec jsem se dozvěděla, že tam byl i s mým bráchou. Hrůza, hrůza. Snažila jsem se ze všech sil (milovala jsem ho) vztah udržet. Ale nebyla jsem schopná s ním spát. Vždy se mi to vybavilo. Nemůžu, jsou prostě věci (ani kvůli dětem - stejně to vycítí), které prostě nemůžu. Proto za sebe radím, odejdi!!! Zachráníš si drahocené roky života. Mluvím ze své zkušenosti, snažila jsem se o to to zachránit 3 roky, jen nervy a stejně teď po tolika letech vím, že je pořád stejný. A mě mrzí nejvíc ty ztracené roky mládí. Mám nového muže, a jsem moc spokojená. (ale díky bejvalému, ten červíček nejistoty ve mě zůstal). Raději už na nic nechci nikdy přijít. Takový šok bych již opravdu nemusela vydržet. Proto vždy když o něčem takovém píše, vybaví se mi ty hrozný pocity. Drž se a za mě, odejdi a hledej - určitě existuje ten, který si tě bude vážit.
Předchozí