Přidat odpověď
Ahoj,je mi líto,že to takhle doma máš-ale já se s tím nepotkala-fakt!
Mám 2 syny-a necítím rozdíl,že by holčičky byl víc protěžované.Jak píšeš,že konečně někdo čeká dceru-tak asi proto,že si holčičku přáli a mají třeba dva kluky doma.
Manželův bratranec má 3dcery a pcohopitelně si přáli kluka.Prostě chci to, co nemám.
Ano obecně se říká,že hočičky jsou ty hodné,roztomilé,klidné-ale taky potvory,falešné,kam je postavíš,tam je najdeš-a znám i dost divokých "andílků" to se říká a o klucích obecně,že jsou to rošťáci,drbani,vše zničí,divocí atd-ale taky je spousta ťuntíků,ňoumů,nesportovních lenochů.
Takžeobecně ot neznám.Co se týče tvé rodiny-možná proto máš pocit,že to tak je obecně-že jsi v tuto chvíli dost nastartovaná na nějaké protěžování v tvé rodině-měla bys jim říci své pocity-začít s manželem-a zeptat se,proč to tak cítí.
Samozřejmě by to tak být nemělo-nezáleží na pohlaví,věku,povah. vlastnostech dítěte-každé má být milováno stejně pro jeho osobitost-kor od blízké rodiny!
Bojuj a pozor ať naopak ty neprotěžuješ syna(abys mu vše vynahradila) na úkor dcery!
Předchozí