Přidat odpověď
Alraune, ale tak samozřejmě, že na tom není nic špatného, že jedou do akvaparku, ale oni tam jezdí každou chvíli, takže to není žádná mimořádná událost....ten akvapark byl jen příklad, myslela jsem to tak, že ty holčičky, co tu kolem máme, tak kolikrát ještě ani nepozdraví a už se vychloubají kde byly, kam jedou a co jim tam maminka koupí...asi máme na tyhle typy smůlu, no...a mě to pak moc nebaví si s nimi povídat, protože je na nich vyloženě vidět, jak to říkají s tím, že čekají jak jim to budu obdivovat nebo závidět, jedna dokonce měla nějaký nový foťák nebo co to bylo a pořád s tím chodila schválně sem a tam přede mnou, převracela ho v ruce a po očku koukala, co já na to... Já tohle fakt nemám ráda, tak to bylo prostě jen takové zamyšlení, že je tohle hlavně doména holčiček, protože u kluků, které potkáváme se mi to nestává a ani náš syn to nedělá a nebo to pak jen tak prohodí mezi řečí...ale samozřejmě netvrdím, že jsou takové všechny, to samozřejmě nejsou...ale je fakt, že kluci to dělají málokdy...
Předchozí