| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem poslední holka rodu, od té chvíle jen samí chlapíci, takže touhu mojí mámy po vnučce chápu. ovšem já jsem nastavením klasická klučičí máma. no a občas mě touha po malinké sladké holčičce taky popadne, po takové té mojí spojenkyni, ale pak si řeknu, že bych stejně nevěděla jak na ni~t~
vliv na to může mít třeba i to, co mi potvrdilo hodně starších žen a to, že holčička je její nástupkyně, její záchrana na stáří. i v rodině, kde je jediná holka a 3 kluci následně v dopslěosti se o starou maminku stará jen dcera. synové přispějou občas finančně, ale tu soustavnou starost má na bedrech dcera. taky nyní je dcera mazlíček, ale postupem času začne pro ni tvrdší chlebíček, protože (opět jen model mého okolí) sep o holce očekává mnohem víc, tvrději makat doma, lépe se učit (klukům se odpustí i horší známka, přeci jen je to kluk-holka by měla být premiantka) být hezké a činané, nezamazané a klidné. kluk může dělat alotrie, nejsou na něj takové nároky, i s blížící se dospělostí jsou jejich domácí práce rozloženy v neprospěch holky, nedejbože když není krásná a štíhlá, to se u kluků až takneřeší

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.