A teraz toho človeka máte pred sebou, chorého nemohúceho a každý deň chce od vás ubezpečenie, že ho nenecháte umrieť niekde v nemocnici/hospici/LDD... - to je pravda a je to dost hrozné. Moje mamka neustále vykřikovala, jak by byla ráda v LDN či ve "starobinci", že tam přece staří lidé patří a přece nebude obtěžovat. A když měla možnost to poznat zblízka - obrátila a se slzama v očích mi říkala, že než tohle, ať jí raději zbavím života. Já sama to vnímám stejně - je to skutečně hrozná představa doživořit někde v LDN.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.