Přidat odpověď
Hroudo, nachazim se v podobne fazi, mozna uz kousek dal. Synovi je pet. Taky jsem mela pocit, ze nas do toho psychiatricka natlacila. V Aple nam hodne pomahaji, ale v diagnostice bych jim moc neverila, mam dojem, ze ty autisty vidi vsude. Oni radsi daji asistenta preventivne a podle me nedaji diteti sanci se s tim poprat. Ja jsem si dg nechala napsat z toho duvodu, ze kdyby nastaly nejake vazne problemy ve skole, nebudu muset rok na dg. Cekat. Prosli jsme si hroznymi krizemi, kdyz jsme se s tim vyrovnavali, v tomto zavidim Monty, jak je nad veci, pamatuju si to uz driv. A ted, kdyz my jsme ok,uz dlouho, tak se synem to jde z kopce a uvazujeme o lecich, ackoli ja byla vzdy proti. Jenze on se nema moc dobre. Ja sama mam asi taky as a problemy jsem mela. Vyrostla ze me zakomplexovana uzkostna osoba se sklony k depresi. Ale myslim si a doufam, ze s tou moji zkusenosti budu schopna svemu diteti ucinneji pomoct nez mi rodice. Protoze mu presne rozumim. Musim jit, ale k tehle diskuzi se rada vratim, mam pocit, ze te chapu.
Předchozí