| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hroudo, nachazim se v podobne fazi, mozna uz kousek dal. Synovi je pet. Taky jsem mela pocit, ze nas do toho psychiatricka natlacila. V Aple nam hodne pomahaji, ale v diagnostice bych jim moc neverila, mam dojem, ze ty autisty vidi vsude. Oni radsi daji asistenta preventivne a podle me nedaji diteti sanci se s tim poprat. Ja jsem si dg nechala napsat z toho duvodu, ze kdyby nastaly nejake vazne problemy ve skole, nebudu muset rok na dg. Cekat. Prosli jsme si hroznymi krizemi, kdyz jsme se s tim vyrovnavali, v tomto zavidim Monty, jak je nad veci, pamatuju si to uz driv. A ted, kdyz my jsme ok,uz dlouho, tak se synem to jde z kopce a uvazujeme o lecich, ackoli ja byla vzdy proti. Jenze on se nema moc dobre. Ja sama mam asi taky as a problemy jsem mela. Vyrostla ze me zakomplexovana uzkostna osoba se sklony k depresi. Ale myslim si a doufam, ze s tou moji zkusenosti budu schopna svemu diteti ucinneji pomoct nez mi rodice. Protoze mu presne rozumim. Musim jit, ale k tehle diskuzi se rada vratim, mam pocit, ze te chapu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.