Ale o jakém chování se konkrétně bavíte? Tady proběhlo už x diskusí o "nestandardních" dětech ve škole. Chápu, že dítě, které neovládá záchvaty agrese nebo je verbálně sprosté bude mít problém. A já bych ho měla taky, protože jsou určité věci, které už ani moje benevolence nepojímá a které mi vadí. AS nejsou mentálně postižení a i když se dají označit jako "podivíni", tak jsou to pořád lidi, co zvládají nějak normálně fungovat a chápou, že se nekadí ve škole doprostřed třídy a nehází penálem po učiteli, když mu dá pětku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.