| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

poslopuchej,o to jde - paní doktorce důvěřuju, určitě má hodně zkušeností, sama připustila, že syn není jasný případ, kdaž jsem s ní mluvila se vší m jsem souhlasila, ale jak to čtu černé na bílém, něco se mi nezdá - syptomy ano, ale prostě není to on - a přesně to mne napadlo, když se pesializuje na PAS, spíše uvidí PAS. Není to nedůvěra vůči ní, a ona vůbec se nechovala jako člověk, který má patentr na rozum, celkově na mne udělala dobrý dojem, ale přsto mám zájem o druhý názor . Mne PAS nepřiapdá jakoi nejaká bezávažná dg,, kzerou můžiu jen tak odpískat. nevíém no.

Nazvala jsem to "padesát odstín AS" z legrace hlavně na základě toho, že co jsem si zatím přečetla, tak tam spadne ze symtomů "všechno a nic specifického", může to můí spouty různých projevů§ - nebo ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.