| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ty budes chodit na kontroly kazdy tyden? Je u predeslych 2 tehu chodila jednou za 4-5tydnu. Az ke konci castej. A teprve na ozvy kazdy tyden. Ale dite si s sebou vzit muzu. Sestricka je zvykla hlidat :-) malou by i zvladla. Horsi co by delala se synem. Bohuzel neni zrovna standartni ditko.
Ja tez nechtela o mimcu nikomu nic rikat. Ale mama to na me poznala. Je ted hodne nemocna a chodim ji pomaht. Tak si vsimla ze jsem vecne bila jak stena. Utahana...
Ustupujici nevolnosti zavidim. Taky bych mela radej chute. U starsiho jsem ujizdela na smazenem syru. Ten jsem si delala i v 11h v noci :-) u mladsi si to nepamatuju. Ale neco tam tez bylo. A ted nez mi zaclo byt blbe jsem mela denne kureci kridylka :-)
Holky co pijete? Ja mam neustale desnou zizen. Cista voda je tezka do zaludku. Cokoli navoneneho mi smrdi. Co jednou vyzvracim, podruhe uz nevypiju. Takze vetsina dzusu uz je ze hry. Caje taky uz nepozru. Caro mi smrdi. Z mlika je mi tezko. Sladke mineralky taky nedam :-( uz nevim co pit. Ale neustale mam desnou zizen :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.