No, tak to je děs! 4-5 hodin spánku bych dala při krizovce max. 3 dny po sobě a končím! A ty vůbec nepotřebuješ žádný čas pro sebe? Něco si přečíst nebo pokecat s kamarádkou, čučet jen tak do blba, jít se projít ... Mám dvě děti (3 a 6 let, takže samy toho ještě moc nepoklidí), poloviční úvazek a je toho na mě tak akorát s tím, že teda mám cca 3-4x týdně volný večer, kdy tak od osmi až devíti večer už nedělám nic pro domácnost ani do práce (teď před Vánoci teda je to horší)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.