Přidat odpověď
hm, tak dneska zrovinka jsem to po..ala já dceři.
Normálně každé úterý po škole má kroužek (v té škole), syn taky, a já tam odpo chodím a mám doučko s jejími spolužačkami. Pak jedeme všichni společně domů - tj. ani dcera ani syn nejedou ten den školním busem.
Včera měl syn dost kašel a rýmu, zůstal doma, dneska taky. Učiteli jsem včera zavolala že to doučování musím bohužel zrušit, a jestli by předal info rodičům doučovaných. Učitelce ve školním busu jsem napsala, že dcera vyjímečně pojede i dnes odpoledne busem. Všem jsem to prostě řekla, jen dceři jsem to zapoměla zdůraznit. A ta jak je naučená tak šla prostě na ten kroužek, učitelka z busu mi volala jestli teda dcera jede nebo ne, no nakonec pro ni musela doběhnout do tělocvičny a přivést si ji, přičemž dcera tvrdila "ale máma mi to neřekla".. (jako mohla to vydedukovat, když jsem s jejím bráchou doma, ale na druhou stranu jsem radši, aspoň vím že dodržuje co má "daný" a beru to na sebe že jsem to zvojtila já, učitelce jsem se omlouvala naněkolikrát :-/.
(kdo by se divil že píšu o odpoledni když je teprv dopoledne - tak máme časový posun 6 hodin).
Předchozí