Byla jsem ve stejne situaci s tim, ze jsme se nekolik let nestykali vubec, pak ona udelala prvni krok, cehoz si velmi vazim a doslo ke zmenam, ktere zavrsila i nabidka na tykani. Ac jsem jinak hrda a tvrda palice, tak tady mi to udelalo radost a prijala jsem. Moje kamaradka mela kdysi tchyni, ktera se k ni chovala fakt silene, ta ji na nabidku tykani odpovedela, ze nechce, ze si tyka jen s prateli. Ale u nich to byl fakt boj a dneska uz je asi 15 let rozvedena - z velke casti diky te tchyni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.