Obávám se, že tohle platí jen na "klidnější" nátury. Třeba já bych nedostatek sexu asi (přinejmenším) po čase vnímala i jako nedostatek citového zázemí, já to mám prostě všechno úzce propojený. Být v sexu odmítaná, tak se začnu cítit nepřitažlivá, vlastně i svým způsobem neúspěšná, neschopná, rozhodilo by mi to sebedůvěru. Tohle si umím dlouhodobě představit jen v mimořádné situaci (dlouhodobé zdravotní problémy třeba) ale ne jako běžný model napořád. I kdybych v takovém modelu zůstávala napořád (zájmy dětí nebo jiné vážné důvody), tak by mi fyzicky i citově nebylo úplně dobře (ale zas úplně hrozně taky možná ne). Takový by to bylo trochu k žití a trochu na pytel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.