Jo to já vím, jsem se byla zeptat v Zuš, kdy posunou začátek....tak nééé a až bude starší...takže nyní má začátek taky v 15:15,ale zase je starší...dom se dostane v 14-14:30 já nachystám svačinu....on napíše úkoly trochu se naučí...u toho se nají...v 15:05 odjíždíme....hodím ho až před zuš, pak si přiběhne sám....a to se tu zrovna o víkendu řešilo....takto odvážím poměrně straré dítě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.