Renka, na tréninku běhají po 2, začínají jako H10N(to je, že celá trasa je vytýčena fáborky- což je velká berlička),ale když to nepoužijí, dají azimut, jsou v cíli rychleji.
Takto je většinou nechají běhat celý půl rok....
jako pokud by je to bavilo, je to celkem dobrý, jsou v lese, v jakém koliv počasí...jsou otužilý, vytrénovaný...mladší syn nemá problém uběhnout 5km a starší 10km....
tak se jděte podívat na nějaký trénink. nebo závod až to budou v místě pořádat jako příchozí. CCa březen vypukne naplno...a´t je jak je....loni se prodili ještě v 20cm sněhu...BRRRRRRRR mě bylo zima jen jak jsem šla na statr....tím zasněženým lesem,aybch jim vzala bundy.
A tréninky běhají ve dvojicích a co vím za posledních 6let se stratil můj syn , když mu bylo 7 a dalším klukem stejně starýma,ale ten dělala orienták od 2let(běhal kategorii rodiče a děti),ale našli se sami cca za 15minut,ale i tak se jim šlo naproti.
A pak se párkrát podařilo vyběhnout při tréninku synovi z mapy,ale vrátil se sám.
A loni se hledali holčičky, který to dělají už 3roky....,ale taky je měli do 15minut.A ještě si z toho dělali legraci. Ta holka je nejlepší ve své kategorii....
Nevím o nikom, že by se stratil na závodech,asi je tam moc lidí.....
Tak se koukni kde máš nějaké závody....blízko, můžete jít procházou nebo běžet příchozí:
http://www.lpu.cz/beda/
vlevo dole je sloupeček: oddíly po krajích.....
A na jaře to zase vypukne.
Mě se to docela líbí....to, že tam závodí 2leté děti s rodičema a pak i třeba 80letí lidé.....
Dokonce tu v CR máme pána co mu je přes 75let a vyhrál loni kde co v Itálii.
Ale jak píšu, už pak nebudou asi nic jiného stíhat.