Jestli se ještě nikdy nevyčůral na nočník, tak bych pleny rozhodně nesebrala, na to nemám v žádném případě nervy. A jestli jako nejhorší variantu vidíš odplenkování ve 2 letech a 8 měsících, tak to je na tom tak šíleného, že to nemíníš dopustit? Stojí Ti šance na rychlejší úspěch za nějaké extrémní nervy?
Já jsem nejdřív začala dávat děti na nočník a mezi tím pořád plíny, ty "normální" jsem potom nahrazovala "kalhotkovýma" a teprve když se dařilo nějakou přiměřenou dobu držet tyhle plíny suché (tj. že se dítě vyčůralo, když jsem ho na nočník posadila a pak po přiměřenou dobu vydrželo suché) a dokonce si dítě alespoň někdy samo řeklo, tak jsem dala plíny pryč (kromě kritických situací jako např. jízda autem atd.) - obě děti byly bez plen v cca 2 a čtvrt roce s tím, že se do oblečení počůraly tak max. 10x doma a párkrát venku. Ale samozřejmě jsem měla trochu vyšší výdaje za plíny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.