| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja vdana jsem a dite ma jmeno po me ~:-D (nase spolecne dite).

Ale jinak taky nevidim zadny duvod pro svatbu, akorat nam nechteli bez toho provest umele oplodneni. Ted uz by to mozna slo, nevim, ale tehdy nebyla zadna pravidla a kazdy CAR si to delal po svem. Kdyby toho nebylo, ani by me nenapadlo se vdat. Po svatbe jsem zadny rozdil od svobodna ve svem zivote nezaznamenala. Ten jsem zaznamenala az po narozeni ditete, to mi prijde mnohem vyznamnejsi.

Vubec nechapu, proc se tady ty diskuse furt dokola vedou a proc se tabor vdanych snazi ten druhy presvedcit, ze vlastne ty jejich duvody jsou zastupne a je za tim vzdycky neco jineho. Proc proste duvod "nechci" neni dostatecny.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.