Já to mám stejně proto se snažím ze všech dostupných materialu něco vykouzlit.Loňi jsem vytvořila pro dceru kostým SLUNEČNICE.Koupila jsem žlutý a oranžový krepový papír na délku zastřihla v pase zahla a jemně zašila vložila jsem gumu.(Oranžový papír byl delší a žlutý kratší nařasený,sešitý k sobě)Koupily jsme umělou kytici slunečnic(malých) a nalepily(našít) kolem pasu a na sukni.Dva culíky na bok do nich opět slunečnice,žluté stíny na oči pár hnědých teček u nosu a hotovo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.